Tagplader

 

Tagplader

 
 Bullet_2 TAGRENOVERING

    Tagmaling

    Algebehandling

    Tagrens


 Bullet_2 NYT TAG

    Eternit tag

    Decra tag

    Tagpap

    Skifertag

    Betontagsten

    Tegltag

    Zinktag   Beregn tagpris
 


Spørgsmål: Hvilke tagplader skal jeg vælge til mit tag.

Svar: Tagplader fåes i mange forskellige afskygninger. De mest kendte er nog Eternit tagplader fra Dansk Eternit. Ellers kan stål tagplader nævnes såsom Lindab & Decra fra Icopal. Fælles for tagplader er at det somregel er en prisbillig løsning. Man skal dog regne med at ståltagplader er det der holder længst. Dansk tagteknik leverer begge dele. Så ring evt. til os eller prøv at regne prisen ud på nyt tag men tagplader her på dette site. Prisendikatoren på tagplader er meget realistisk.

Husk, at vi gratis kommer ud til dig og måler dit tag op. Så får du en pris på tag med nye tagplader, fra os. 

Tagplader er en meget prisgunstig måde at få nyt tag på. Det er nemt at lægge, og prisen på tagplader er da også noget lavere end priserne på sten.

Der gives somregel 30 års garanti på ståltagplader. Tagplader fra Icopal dækker 0,45 kvadratmeter pr. stk. Det betyder at der skal 2,2 plader til pr. kvadratmeter. Se evt mere på Eternit eller på Decra Det er de to mest anvendte typer af tagplader. Også mange vælger Lindab. Den ligner Decra lidt, men er i hele længder, så den er endnu nemmere at lægge.

B6  Elegance_kastanie Herlev


( Dansk Eternit ) Bølge Tagplader i fibercement rummer mange muligheder for dig som husejer. Ikke alene får du  et flot og tæt tag, der kræver minimal vedligeholdelse, du får også et tag med stolte traditioner. Tagpladerne leveres i flere farver, størrelser og profiler. Eternit taget holder ikke så længe som ståltage, men eternit taget kan males. Dog kan nye tagplader uden asbest, ikke males

Tagpladerne fra Icopal , fåes også i andre farver end de viste. Tag evt. et kig på alle vores referencer for at få inspiration. Vi eksperimenterer, i øjeblikket med at male Decra tagplader. Det er en praktisk og billig måde at skifte tagfarve på.


Tagplader - Tagplader - Plader til Tag - Eternit Tagplader 


Andre ressorcer vedr tagrender: Debat om tagplader