Metal tag

 

Metal tag

 
 Bullet_2 TAGRENOVERING

    Tagmaling

    Algebehandling

    Tagrens


 Bullet_2 NYT TAG

    Eternit tag

    Decra tag

    Tagpap

    Skifertag

    Betontagsten

    Tegltag

    Zinktag   Beregn tagpris
 


Spørgsmål: Hvilke metal tag skal jeg vælge ?


Svar: Metaltag, vinder mere og mere frem. Grunden til det er nok, at taget efterhånden er blevet pænere at se på. producenterne ( eks. Lindab og Icopal ) er blevet gode til at få taget til at ligne rigtige sten.

Fordelene ved metal tag er da også markant. Det er ganske enkelt ufatteligt holdbart. Yderlige fordele ved metaltag er også at det er sømmet fast. Så det ligger også bedere end feks. tegl. Der er kun en ting som kan diskuteres, og det er om det er ligeså pænt som tegltag, vi mener at svaret er "næsten" til almindelige huse med lav hældning, mener vi "ja" det er ligeså pænt. Men vurder selv. Her er et par billeder af F.eks Decra tag.

Decra Hvidovre Avedøregårdsvej 76  fredericia_dyrehavevej14 thyrasvej2_lunderskovDisse billeder, viser 3 forskellige hustyper, hvor vi syntes at metal tag, passer rigtig godt. TV er det Decra Elegance (blank) denne model giver et "tegllook" til den høje hældning. Rigtig flot hus i Hvidovre. I midten er det bungalov stil i Fredericia med Decra Classic Kulsort. Og TH er det Classic Metaltag fra LunderskovMetaltag - Metal tag - jern tag - galvaniseret tag.

Andre ressorcer vedr. metaltag